Aşk Bir Kuştur! Sen Hangisisin?

      Aşk bir hayvandır.Büyükbabam bir zamanlar bana aşkın daha çok bir kuşa benzediğini söylemişti;çok sıkı tutarsan ölür,çokhafif dokunursan uçar gider.
      İnsanlar bana genelde,fotoğrafını çekme onuruna sahip olduğum çiftlerin arasındaki yakınlığın resmini nasıl yakalağımı sorarlar.Püf noktası,farklı bir açıdan bakmaktır.Onları,o gün oldukları mutlu ve kaygısız insanlar gibi değil yarın olacak halleriyle görmeye çalışırım.Onları,kendi yollarında ilerlerken,iyi ve kötü günde,mücadele edecekleri her sorun ve sıkıntının içinde görmeye çalışırım.
     Şu an bunları okumaktaysan ,bilmeni isterim sen harikasın.O değil. Ve sana tavsiyem şu...Sama seksi olduğunu değil,güzel olduğunu söyleyen bir adam bul kendine.Yüzüne telefonu kapatığında,seni geri arayan bir adam.Yıldızların altında uzanıp kalp atışlarını dinleyecek ya da uyurken seni seyretmen için uyanık kalacak.Seni alnına bir öpücük kondurarak  sevecek adam için bekle.Arkadaşlarının önünde elini tutmaktan çekinmeyecek.Makyajsızken  de güzel olduğunu düşünecek...

Not: Bu yazı Clayton Austin'in www.loveisabird.com,sitesindeki giriş yazısıdır.Bu siteye bakmanızı tavsiye ederim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1816 yılında,Baltimore kentinde eski bir tapınağın duvarına yazılmış bir metin...

Habil,Kabil ve İklimya...

Maviyi Soruyordun,Mavi Bir Huydur Bizde